Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en usturuplu fiyatlarla ehil geçmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı gerçek çabucak açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini Yangın Kapısı sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın kapısı yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen baş faktör bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını üs düzlük, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın Yangın Kapısı kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Report this wiki page